DOBRO POZNATO LICE DELIJAMA: On će SUDITI meč Zvezda-Voždovac!

Utakmica je na programu u nedelju.

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju će od 18 časova dočekati ekipu Voždovca u okviru 18. kola Superlige Srbije i poznate su cene karata za taj meč. Ulaznice za ovu utakmicu prodaju se i putem interneta, kao i na blagajni stadiona „Rajko Mitić“, u subotu od 11 do 15 časova, odnosno i na dan utakmice od 10 časova pa sve do početka meča.

Cene ulaznica su kao i do sada u domaćem prvenstvu, za severnu tribinu 300, a za zapadnu 500 dinara. Istočna tribina neće biti u funkciji zbog postavljanja novih kapija na ulazu, a iz istog razloga će pristup zapadnoj tribini biti moguć samo na ulazima 3 i 4 (više pročitajte OVDE). Svi vlasnici sezonskih karata za istok moći će da gledaju duel sa Voždovcem sa zapada. VIP galerija takođe nije u funkciji i ko ima sezonsku kartu za ta mesta, meč će posmatrati iz VIP 2.

Zvezda je prva na tabeli Superlige sa 47 osvojenih bodova, devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, a 11 od večitog rivala. Za glavnog sudiju je određen Petar Piper, a pomagaće mu Jovan Grujić i Svetlana Bilić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!