GDE ODE LEBRON: Bogdanović ga IZBACIO iz IGRE! (VIDEO)

Odigrano osam mečeva.
U derbiju Kalifornije košarkaši Los Anđeles Lejkersa, predvođeni Lebronom Džejmsom, savladali su Sakramento 101:86 u meču u kojem su srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica ostali bez značajnijeg učinka.

Ekipu iz „grada anđela“ predvodio je njihov najbolji pojedinac Džejms sa ubačenih 25 poena uz dve asistencije i sedam skokova na meču, dok je ekipu Sakramenta predvodio Foks ubacivši četiri poena manje, ali uz identičan skor u preostale dve kategorije.

Bogdanović polako hvata ritam nakon povrede koja ga je odvojila od terena i za nešto više od 20 minuta u igri postigao je 20 poena, zabeležio dve asistencije i imao četiri uhvaćene lopte. Srpski plejmejker je promašio sva tri šuta za tri poena, dok se sa skorom 1:6 za dva nije proslavio ni u ovom segmentu. Ipak, asistencija iza leđa kojom je poslao po burek Lebrona Džejmsa zapalila je navijače Kingsa.

Nemanja Bjelica proveo je 26 minuta na terenu, ali je ubacio svega dva poena uz dve asistencije i sedam skokova.

Drugi tim iz Los Anđelesa, Klipersi, pobedio je na svom terenu Milvoki posle produžetka 128:126. Miloš Teodosić nije ulazio u igru, dok je Boban Marjanović proveo na parketu samo tri desetinke, u poslednjem napadu gostiju kad je svojom visinom i pojavom u reketu pomogao timu da sačuva pobedu.

Kliperse je predvodio Montrezl Harel sa 26 poena i devet skokova, 21 je dodao Patrik Beverli, dok je dabl-dabl zabeležio Tobajas Heris sa 20 poena i 11 uhvaćenih lopti.

Adetokumbo je dominirao u dresu Baksa sa 27 poena (11/18), 18 skokova, pet ukradenih lopti, četiri asistencije i dve blokade. Pratili su ga Malkom Brongdon sa 23 poena i Lopes sa 20, 15 je dodao Bledson, a 14 ubacio Kris Midlton.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!