GORI SVLAČIONICA: Pogledajte šta je Milojević URADIO kad je ušao u svlačionicu!

Kamere su zabeležile trenutke velikog slavlja u svlačionici Crvene zvezde. Zanimljivo je videti šta je za to vreme radio trener Vladan Milojević.

Veliku pobedu zabeležili su fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče na stadionu „Rajko Mitić“. Na pleća je oboren vicešampion Evrope i jedan od kandidata za titulu u Premijer ligi.

Mnogi su skloni tvrdnji da se radi o najvećem rezultatu koji je Crvena zvezda ostvarila od momenta osvajanja titule prvka Evrope u Bariju.

Kada se to ima u vidu ne čudi što je sinoć viđeno veliko slavlje posle utakmice, kako na tribinama, tako i na terenu i u svlačionici fudbalera Crvene zvezde.

Delić atmosfere iz svlačionice prenela nam je kamera televizije Arena sport koja je imala ekskluzivno pravo prenosa utakmice sa stadiona „Rajko Mitić“.

Kamera je zabeležila momenat slavlja u svlačionici, ali i situaciju u kojoj se vidi kako trener Vladan Milojević ide od igrača do igrača i lično mu čestita na ostvarenom uspehu.

Strateg Crvene zvezde dokazao je još jednom da veruje u svoje izabranike, svu odgovornost nakon teških poraza u Parizu i Liverpulu preuzeo je na sebe, a juče mu je tim vratio na najbolji mogući način.

DOKTOR: Salah KUPIO sve navijače Zvezde!

DOKTOR: Salah KUPIO sve navijače Zvezde!