IZVREĐAO GA: Jokiću NEĆE biti LAKO!

„Svako vreme ima svoje heroje. Svako doba ima svoje zanimljivosti. Ja sam počeo da merim sport od 1958. godine i Svetskog prvenstva u fudbalu. Tada se pojavio čuveni brazilski fudbaler Pele“

Legenda srpske košarke Zoran Moka Slavnić uvek je bez “dlake na jeziku”. On je indirektno prozvao Nikolu Jokića košarkaša Denvera u jednoj TV emisiji.

– Postoji velika razlika u entuzijazmu kad je u pitanju državni tim. Tada se nije busalo i udaralo pesnicama u grudi iz zezanja. Jedva smo čekali da dođemo na okupljanje reprezentacije. Srpski košarkaši danas redom otkazuju selektoru. Kažu da ne mogu ovog leta da igraju za Srbiju, jer moraju da rade na sebi. Na sebi da radiš, debilu!? Taj entuzijazam ne može da se gubi proporcionalno sa novcem – rekao je Slavnić.

Legendarni as je govorio i o sportu nekada i sada.

– Svako vreme ima svoje heroje. Svako doba ima svoje zanimljivosti. Ja sam počeo da merim sport od 1958. godine i Svetskog prvenstva u fudbalu. Tada se pojavio čuveni brazilski fudbaler Pele. Dotad se fudbal igrao na šljaci, lopta je bila tvrda, nije moglo da se šutira sa 30 metara. Nije realno porediti fudbalere pre i posle tog Mundijala – istakao je Moka Slavnić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!