KONAČNO: Luka Jović se VRAĆA na Marakanu!

„U duelu protiv Crne Gore sve će zavisiti od nas“, rekao je najbolji strelac Bundeslige

Selektor Mladen Krstajić ga je izostavio sa poslednjih okupljanja, ali sada nije mogao da izignoriše učinak nekadašnjeg napadača Crvene zvezde Luke Jovića. Srpski napadač igra kao u transu, trenutno je sa devet golova najbolji strelac Bundeslige.

Dovoljno da ga nacija proglasi jednim od naših najjačih aduta u duelima sa Crnogom Gorom i Litvanijom. Orlovi bi pobedama stigli do B divizije Lige nacija….

Sa Jovićem iz Bundeslige to neće biti težak zadatak.
„Drago mi je što sam najbolji strelac jedne od najboljih liga, ali sada sam tu za reprezentaciju i daću sve od sebe da zaradim minute. Drago mi je što sam se vratio u ekipu, mislim da sam zaslužio to svojim igrama, ali u reprezentaciji nije bitno ko je najbolji strelac i sada ne obraćam pažnju na to“, rekao je Jović.

Posao napadaču Ajntrahta trebalo bi da olakša povreda najboljeg crnogorskog štopera Stefana Savića.
„Mislim da imamo kvalitet i da rezultat neće izostati. Sigurno smo kvalitetniji sastav od Crne Gore i ako budemo igrali kao što znamo, pobeda ne bi trebala da izostane. Sve zavisi od nas, neće njihova selekcija zavisiti od jednog igrača“.

Veruje sjajni napadač da će Orlovi u subotu imati veliku podršku navijača.
„Uvek idemo na pobedu i nadam se da će publika doći u što većem broju, jer su nam navijači zaista potrebni. Drago mi je što se ponovo vraćam na naš stadion“, rekao je Jović novinarima u Sportskom centru FS Srbije.

Miloš Veljković je dodao da ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu i da su svi zadovoljnim dosadašnjim učinkom.
„Normalno je da očekujemo da pobedimo ovde, ali moramo da damo svoj maksimum. Zadovoljni smo zasad, iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i bolji. Naša komunikacija takođe napreduje. Imamo dobru priliku da ostvarimo prvi trijumf na domaćem terenu. Probaćemo da igramo kao u Podgorici, ako bude tako, rezultat neće izostati. Cilj nam je da ne primimo gol i ako bude tako imamo veliku šansu za pobedu“, kazao je Veljković.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!