KONFLIKT: Zvezda hoće OVO pita se i Partizan!?

Bio bi to do sada nezabeležen rezultat u srpskom fudbalu!

Crvena zvezda je već tokom prvog dela sezone stekla veoma ubedljivu prednost na superligaškoj tabeli i sada posle 16 odigranih kola ima 9 bodova više od drugoplasiranog Radničkog i čak 13 u odnosu na Partizan.

Ali, crveno-beli se ne zadovoljavaju time, već žele da do kraja sezone ostvare i još impresivniji učinak.

To je u izjavi za “Informer“ pre nekoliko dana i najavio generlni direktor kluba Zvezdan Terzić.

“Želimo da pobedimo sve mečeve do kraja šampionata“, rekao je, između ostalog, Zvezdan Terzić, naglašavajući da ne želi da potceni nijednog rivala, a posebno ne Partizan.

A šta na ovu temu kažu u Partizanu?

Jedan od najboljih igrača crno-belih Marko Janković ovih dana je fokusiran na utakmicu reprezentacija Srbije i Crne Gore u Ligi nacija, ali je u izjavi za današnji “Žurnal“ prokomentarisao trenutno stanje na tabeli Superlige, uz nadu da će se ono do kraja sezone promeniti.

“Što je do nas, to ćemo da radimo, u svakom kolu da probamo da pobedimo. Ako jedna ekipa može da odigra čitavo prvenstvo i da ne napravi nijedan kiks, svaka čast, neka uzme titulu“, istakao je Janković.

Podsetimo, Zvezda je u prvih 16 kola upisala 15 pobeda i samo jedn remi, protiv Partizana u Humskoj. Ako tako nastavi, do kraja sezone bi mogla da nadmaši Partizanovu sezonu 1998/99 (zbog NATO bombardovanja nije do kraja odigrana), kada su crno-beli ostvarili 21 pobedu i samo tri remija, bez poraza.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!