KRAJ: Milojević ga VEĆ PREŽALIO!?

Velike kadrovske probleme imao je ove nedelje Vladan Milojević, a do nedelje bi trebalo da bude jasnije na koga definitivno neće moći da računa za duel sa Napolijem.

Reprezentativna pauza samo što je završena, a fudbaleri Crvene zvezde morali su na teren kako bi odigrali prvi od osam mečeva koliko ih čeka u periodu od tri nedelje.

Šampion je „precrtao“ osminu finala Kupa Srbije i uprkos velikom broju odsutnih lako stigao do trijumfa nad drugoligašem iz Bačke Topole.

Dok subotnjeg derbija sa Radničkim iz Niša situacija bi trebalo da bude još bolja, ali je i dalje neizvesno da li će svi igrači uspeti da se oporave do gostovanja Napoliju.

Sasvim je izvesno da Filip Stojković neće biti u timu za poslednje gostovanje u grupnoj fazi Lige šampiona, a znak pitanja stoji pored imena Vujadina Savića, Milana Pavkova, Branka Jovičića i Ričmonda Boaćija.

Internacionalac iz Gane vratio se laganim treninzima nakon pauze zbog povrede mišića, a ukoliko bude u protokolu za duel sa Radničkim izvesno je i da će biti u timu za meč sa Napolitancima.

Sa Vujadinom Savićem, Milanom Pavković i Brankom Jovičićem situacija je dosta kompleksnija. Sva trojica imaju problema sa povredama mišića i nisu trenirali kako bi terapije bile učinkovitije.

Vremena je sve manje, do utakmice sa Napolijem ostalo je šest dana, a zbog svega rečenog za očekivati je da pomenuti igrači preskoče i subotnju utakmicu na „Čairu“ u okviru 17. kola Super lige Srbije.

Jasniju sliku oko toga ko će se naći u avionu za Napulj imaćemo u nedelju i ponedeljak.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!