KRSTAJIĆ O PAVKOVU: Evo zbog čega ON nije POZVAN!

Mladen Krstajić je danas održao prvu konferenciju pred mečeve trećeg prozora Lige nacija. Našu selekciju očekuju dueli sa Crnom Gorom i Litvanijom.

Krstajić je na početku konferencije otkrio da će naša selekcija biti znatno oslabljena protiv ekipe koju sa klupe predvodi Ljubiša Tumbaković.

Usledila su potom pitanja prisutnih novinara.

Prvo je bilo – kakvu Crnu Goru očekuje, na šta je naš selektor izneo poprilično hrabru tvrdnju:

– Od kako smo počeli Ligu nacija nama je svaka utakmica bila bitna za krajni plasman. Tako su ove dve isto bitne kao i sve ostale. Crna Gora će igrati onoliko koliko mi dozvolimo. Poštujemo ih kao i pred utakmicu u Podgorici, tako i sada.

Nakon potvrde da Sergej Milinković Savić neće igrati, usledilo je pitanje za kapitena Aleksandra Kolarova, vezano za utakmice koje je naša selekcija odigrala bez njega, protiv Crne Gore i Rumunije na gostujućim terenima:

– Odgledao sam obe, odigrali smo odlično. Računali smo na četiri boda, to je ostvareno, sad je sve u našim rukama. Na dobrom nivou smo, možemo da budemo zadovoljni.

Krstajić je upitan da li je razmišljao o Kostiću kao levom beku zbog suspenzije Rodića:

– Šalićemo se kad budemo napravili rezultat koji smo zacrtali. Sada za to nije vreme ni mesto. Kositć igra u 3-5-2 u Frankfurtu, ali nećemo sistem da menjamo zbog par igrača. Kolarov će početi.

Kolarov je otkrio da li je zabrinut za poziciju:

– Drago mi je da igraju dobro i mogu lagodno u penziju. Kositć je levi bek, žao mi je što to ne vide u Nemačkoj.

Krstajić je prokomentarisao formu napadača:

– Raduje me kad svi reprezentativci igraju dobro u klubovima, ne samo napadači.

O Pavkovu:

– Drago mi je pre svega zbog Zvezde, a za njega radi vreme. Jeste dao dva gola, ali je za igre u reprezentaciji potreban kontinuitet. Pratimo ga, to je isgurno, kao i Aleksića, koji je dobio poziv, zaključio je Krstajić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!