KRSTAJIĆ SE OGLASIO: Evo zbog čega je došlo do PADA u drugom delu!

Srbija slavila sa 2:1.

Selektor Srbije Mladen Krstajić, bio je zadovoljan posle trijumfa njegovih izabranika u petom kolu Lige nacija protiv Crne Gore na Marakani. Krstajić je otkrio i zašto je tim pao u nastavku meča, podlr čega su Crnogorci imali šansu da iz Beograda možda odneu i bod.

– Čestitao bih protivniku na fer igri. Uslovi su buili teški, kraj godine i hladno je, ali mislim da su ovi momci zaslužili pravu podršku svojim odnosom na terenu- ističe selektor Srbije.

Krstajić je bio zadovoljan trijumfom, ali i nezadovoljan padom u igri.

– Najvažnije je da smo pobedili, ali smo morali da ranije rešimo meč. Kontrolisali smo prvo poluvreme, ali smo u drugom odigrali lošije. Opuštenije smo ušli u nastavak i nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Vreme je uticalo na pad, kao i kraj polusezone. Ekipa mora da dokrajči protivnika, ali na tome moramo da radimo. Gledamo sebe i spremamo se za Litvaniju gde želimo novu pobedu, jer smo najbolji u grupi uz poštovanje prema protivnicima. Što se tiče promašenog penala mitrovića to se dešava. Mitar je odličan igrač i zaslužuje mesto u timu, jedan od najboljih igrača u Ligi nacija- rekao je Krstajić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!