LOŠA SRBIJA: Rumuni KRADU plasman u VIŠI rang!

Sva dešavanja na ovom susretu možete pratiti u „lajv blogu“ na Espresu

Fudbaleri Srbije u poslednjem kolu grupe 4 u divizije C Lige nacija imaju priliku da pobedom nad Litvanijom overe, ne samo prelazak u viši rang, već i plasman u plej-of koji donosi borbu za odlazak na EURO 2020. godine.

Srbija je prva u svojoj grupi sa dva boda više od Rumunije koja igra protiv Crne Gore u Podgorici. Jasno je da u slučaju da naše istočne komšije ne pobede domaćina, onda naša reprezentacija i ne mora da slavi u duelu sa baltičkom selekcijom.

Međutim, zašto bismo se kockali, pogotovo protiv protivnika koga smo već pobedili u Viljnusu na startu ovog takmičenja.

Selektor Mladen Krstajić je i ovoga puta morao da napravi određene izmene u odnosu na prethodni meč protiv Crne Gore, zbog povreda kapitena Kolarova i njegovog zamenika Matića.

Sva dešavanja na ovom susretu možete pratiti u „lajv blogu“ na Espresu.

45. minut – Kraj prvog poluvremena u kome je naša reprezentacija odigrala najslabijih 45 minuta u Ligi nacija. Mitrović je jedva i dodirnuo loptu, Litvanci u čvrsti i disciplinovani.

32. minut – Kao da su prethodnim napadom Litvanci najavili šta bi moglo da se desi. Rajković i prečka su sada spasili Srbiju da ne primi gol. Januševskis je pobegao Maksimoviću i Rodiću prilikom slobodnog udarca, ostao je sam i postavio nogu, ali naš golman je uspeo refleksom poput mačke da odbije loptu u prečku.

28. minut – Prvo uzbuđenje je pred našim golom. Kontranapad Litvanaca, šutirao je Petravičijus, ali Rajković brani i izbacuje loptu u korner.

12. minut – Bez ikakvih dešavanja od početka susreta. Naša igra deluje prilično nepovezano, Litvanci pokušavaju iz kontri, ali u principu nijedan momenat ne može da se pomene u dosadašnjem delu meča.

20.45 – Počela je utakmica u Humskoj. U međuvremenu skupilo se negde oko 1000 navijača prema rečima našeg fotoreportera, a među njima ima i desetak Litvanaca.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!