MAŽIĆ PRELOMIO: Vreme je za PENZIJU!?

Žali za finalom Svetskog prvenstva.

Jedan od najboljih svetskih sudija rekao je da se odlično oseća, kao i njegovi pomoćnici, ali da bi prvenstvo Evrope 2020. godine moglo da bude poslednje veliko takmičenje na kome će suditi.

Milorad Mažić je izjavio da obožava da sudi pod pritiskom i da ima fenomenalne odnose sa najboljim fudbalerima današnjice, Kristijanom Ronaldom i Leom Mesijem. Međutim, rekao je i da se nije zamerao Zlatanu Ibrahimoviću.

Na kraju je sudija iz Vrbasa kazao da zbog uspeha reprezentacije Hrvatske nije dobio priliku da sudi u finalu Mundijala.

– Svakako da me je njihov plasman u finale udaljio od suđenja tog meča. Imali smo odličnu utakmicu u četvrtfinalu i videli smo u kom pravcu može da ide. Postoje stvari na koje ne možemo da utičemo. Mi smo gledali uživo utakmicu polufinala Hrvatska-Engleska i svako je imao svoju računicu da bi mogao da sudi taj meč. Posle prvog poluvremena su stvari išle u našu korist, ali posle drugog i produžetaka se sve okrenulo i na kraju je nama bilo jasno da nećemo suditi finale, nije to morao niko da nam kaže – zaključio je Mažić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!