MOŽE I OVAKO: Partizan REŠEN da RASČISTI sa ovim!

Evo šta kažu u taboru crno-belih.

Predsednik Partizana je oštro reagovao nakon natpisa u medijima da je utakmica u Humskoj protiv Dinama iz Vranja bila pod lupom UEFA.

Partizan je tu utakmicu dobio sa 6:0, a prvi gol koji se desio na tom meču je nasmejao mnoge i na kraju isključio iz ekipe Dinama golmana Đurića.

Sve je to došlo do predsednika Partizana Milorada Vučelića koji se oglasio za „Novosti“ i predložio i poligrafsko ispitivanje ako je potrebno.

„Mi svakako nismo adresa za takve stvari. Spreman sam u svako doba dana i noći da odem na poligraf, da pružim na uvid sve listinge, kako bi se videlo da Partizan nema apsolutno nikakve veze sa bilo kakvim nečasnim radnjama“, rekao je predsednik Partizana.

Pomenuta utakmica je donela dosta bure, ali u Vranju gde su suspendovana dvojica fudbalera, pored Đurića problem ima i Lazar Đokić, dok je Jovanu Zucoviću poručeno da može da promeni sredinu.

FSS je takođe dobro obavešten o saznanjima UEFA, a tri utakmice su došle pod lupu te organizacije u dosadašnjem toku Super lige. Pored Partizan-Dinamo, sumnjive utakmice su bile i Proleter-Radnički, kao i Rad-Zemun.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!