NEĆE BITI LAKO: Hrvati se „PLAŠE“ Srbije!

U najavi „grupa smrti“.

Srbija i Hrvatska bi mogle da budu u istoj grupi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, a komšije su se unapred uplašile tog susreta

Tako portal „Net.hr“ kaže da bi bila prava grupa smrti za „kockaste“ ako bi iz trećeg šešira izvukli Srbiju. Isti sajt smatra da su „orlovi“ jedina selekcija iz treće grupe timova od koje bi trebalo da strepi aktuelni viceprvak sveta.

 

Rezultati u Ligi nacija definisali su sastav šešira pred žreb za kvalifikacione grupe, a izvlačenje će biti održano 2. decembra u Dablinu. Hrvati su, uprkos činjenici da su ispali u Diviziju 2 Lige nacija, sačuvali status povlašćenog tima za žreb za EP.

– Neki od težih protivnika iz druge grupe „vatrenima“ bi mogli da budu Danci, Šveđani, Rusi i Poljaci ili Nemci, dok se u trećoj ističe reprezentacija Srbije. Tako bi potencijalno najteža moguća grupa mogla da bude: Hrvatska, Nemačka, Srbija, Grčka, Makedonija, Letonija – piše „Net.hr“

Evropsko prvenstvo 2020. godine će se održati u 12 evropskih gradova: Londonu, Minhenu, Rimu, Bakuu, Sankt Petersburgu, Bukureštu, Bilbaou, Budimpešti, Glazgovu, Dablinu i Kopenhagenu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!