NEMA BEŽANJA: Mirković „IZBACIO“ najboljeg!?

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz naš lajv-blog…

Partizan udara na Vojvodinu u okviru 15. kola Superlige. Ni jedni, a ni drugi, ne mogu da se pohvale dobrim početkom sezone, jedni su hteli borbu za titulu od koje su jako daleko, drugi borbu za sam vrh, od koje su takođe jako daleko.

I jedni i drugi su od početka sezone menjali trenera, crno-bele je preuzeo Zoran Mirković, crveno-bele iz Novog Sada Dragomir Okuka, ali ni jedan, ni drugi, nisu uspeli da preokrenu sezonu.

Ovim mečom Partizan završava niz susreta sa ekipama koje su prethodno prvenstvo završile u gornjem delu tabele. Od šest timova, dobili su samo Voždovac sa 4:0, od ostalih su ili gubili ili igrali sa njima nerešeno.

Da stvari po oba ova tima budu još teže, i jedna i druga uprava su na udaru navijača – i Firma i Grobari imaju svoje zahteve za čelne ljude.

Da li će i danas biti nekih parola, transparenata, uvredljivih pesama ispratite uz Espreso.rs

Sva dešavanja sa ovog meča možete da pratite uz naš lajv-blog…

18.00 – Evo i sastava obe ekipe.

PARTIZAN (4-4-1-1): Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Đerlek, Janković, Zakarić – Nikolić – Rikardo. Trener: Zoran Mirković.

Klupa: Kljajić, Tošić, Ivanović, N.G. Miletić, Kosović, Enake, Smiljanić.

VOJVODINA (4-2-3-1): Rockov – Stojković, Graovac, Saničanin, Antić – Đurić, Zlomislić – Milojević, Eze, Đuričin – Fofana. Trener: Dragomir Okuka.

Klupa: Simić, Lazarević, Arsić, Gojkov, Mesarović, Veselinović, Gajić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!