NIJE DOBRO: Zvezda se ŽESTOKO ispromašivala!

Bez golova nakon prvog poluvremena na Banovom brdu, a moglo je da ih bude po dva, tri na obe strane.

Prvo poluvreme utakmice 4. kola Grupe C Lige šampiona za mlade između Crvene zvezde i Liverpula završeno je bez golova.

Gosti su bili dominantni u uvodnom delu utakmice, odnosno u prvom delu prvog poluvremena. Zvezdini omladinci uspeli su velikom požrtvovanošću u odbrani da spreče Liverpul da stigne do prednosti, a velike zasluge idu na račun golmana Miloša Gordića koji je bio fantastičan.

U drugom delu prvog poluvremena mnogo bolja igra izabranika Bratislava Živkovića. Šanse su počele da se nižu kao na traci, a najviše ih je imao Njegoš Kupusović.

Prvu veliku šansu propustio je Bogdan Jočić u 25. minutu. Ofanzivni vezista crveno-belih tukao je previsoko sa nekih 15 metara od gola pa golman Viteslav Jaroš nije morao da interveniše.

Mnogo više posla defanzivci i golman Liverpula imali su u periodu od 33. do 37. minuta kada je Njegoš Kupusović tri puta tukao ka golu gostiju. U prvoj situaciji prečka je bila saveznik „Redsa“, kod drugog pokušaja je Kupusović bio izblokiran, a u trećoj situaciji je golman Jaroš sjajno intervenisao kada se našao oči u oči sa krilnim igračem crveno-belih.

Poslednju priliku da stignu do vođstva u prvom poluvremenu omladinci Crvene zvezde imali su u 45. minutu. Dejan Joveljić je dobio loptu u prostor, otišao je previše u levo, a to je bilo dovoljno golmanu Jarošu da se postavi i da zaustavi još jedan udarac protivničkih igrača.

VAŽNO UPOZORENJE: Obratio se predsednik, pred meč sa Trentom!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!