NIŠLIJE U ŠOKU: Šta se dešava sa Lalatovićem!?

Idiličnu jesen niškog Radničkog pokvarile su nove spekulacije posle jučerašnje pobede nad Bačkom, a u vezi daljeg statusa trenera Nenada Lalatovića.

Radnički je juče upisao i 10. pobedu u prvih 15 kola Superlige, savladao je domaću Bačku sa 2:0 i dodatno se učvrstio na drugom mestu na tabeli, sa devet bodova manje od Zvezde.

Međutim, ono što je navijače kluba sa “Čaira“ iznenadilo jeste izostanak trenera Nenada Lalatovića sa klupe Radničkog, što se drugi put desilo od početka sezone. Prethodno ga nije bilo na klupi ni protiv Crvene zvezde na Marakani.

Brojni mediji danas prenose da su se tim povodom oglasili navijači Radničkog, popularne “Meraklije“ koji poručuju da će od uprave tražiti da razmotri dalju saradnju sa Lalatovićem.

“FK Radničkom trebaju profesionalci, a ne još jedan neodgovoran trener“, navodi se, između ostalog u saopštenju “Meraklija“ koje je preneo “Telegraf“.

Podsetimo, Lalatović je letos dočekan negativnim komentarima od strane dela navijača Radničkog, zbog ranijih konflikata dok je vodio neke druge superligaške ekipe, ali je delovalo da su ti odnosi izglađeni posle odličnih rezultata Radničkog pod Lalatovićevim vođstvom…

PSŽ NEMA IZLAZ: Nejmar IDE na PRODAJU!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!