ODLUČIO: Hoće da se VRATI!

Izvori bliski klubu potvrdili verodostojnost priče, „Nej“ već saopštio ocu da je prelomio, a ovo je plan…

Posle tvrdnji Nejmara da će se sigurno vratiti u bivši klub, mediji su tragom priče krenuli u Barselonu gde im je potvrđeno da Katalonci razmišljaju u tom pravcu. Oni bi rado prihvatili Nejmara, ako PSŽ bude hteo da ga proda, jasno morali bi Parižanima da vrate novac od pre dve godine, ali se nadaju da bi deo mogli da dodaju u igračima, Dembeleu ili Rakitiću.

Sa druge strane, imaju uslove koje bi Nejmar morao da ispuni.

Prvi je da izda saopštenje da je njegova greška odlazak i da se pokajao, da neće u Real, i da mu je Barselona jedina opcija.

To bi izgladilo odnose sa navijačima, drugi uslov je jasno da svlačionica odobri njegov povratak, ali to će već Nejmar morati da ispregovara sa Mesijem, ne bi trebalo da bude problema, jer i Argentinac zagovara njegov povratak.

I treći, najvažniji, Nejmar bi značajno morao da smanji primanja, od 35 miliona evra koje mu plaća Pari Sen Žermen nema ništa, on bi mogao da računa eventualno na dvadesetak miliona, što je zaista veliko odricanje.

Ali, Nejmar je navodno već rekao ocu da je izgubio dve godine u Francuskoj, da mu je novac sporedan, da hoće natrag u Barselonu, on je u Parizu dao 41 gol u 45 mečeva, ali liga ne može da se poredi sa španskom.

Zbog toga će učiniti sve da se vrati, mada to javno nije rekao, jasno, jer ako se cela misija bude izjalovila, uvek može sve priče da nazove spekulacijama medija…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!