ODUŠEVIO SVE: Klop je OVIM gestom KUPIO sve u Srbiji!

Ako pod ovom konstatacijom podrazumevaju sebe, onda je moguće da su u pravu. Tačno je da mu se ne bi dogodilo ništa, ali on u Beograd ne bi došao da igra fudbal, to je svima jasno…

Engleski tabloidi tvrde da je izostanak Đerdana Šaćirija pobeda „idiota“. „Dejli Mejl“ navodi da nikakvih bezbedonosnih pretnji nije bil, a da je Šaćiri svakako mogao da očekuje uvrede i zvižduke, no fizički ne bi bio ugrožen, pa je zbog toga Klop pogrešio što ga nije poveo u Beograd.

Oni podsećaju na situacije kada je Gaskojn dobio smrtne pretnje od IRA, pošto je provocirao lojalističkim gestovima navijače Seltika, ali je dobio novčanu kaznu i ipak igrao „Old Firm“.

Klop je jasno rekao da je u pitanju politika, odnosno pokušaj da se ona izbegne, ali navode se reči i našeg kolege Miloša Markovića da se Šaćiriju ništa ne bi desilo, osim uvreda.

Kako je ranije bilo?

Šest igrača Čelsija nisu početkom veka nisu putovala u Tel Aviv na duel sa Hapoelom zbog problema koje su očekivali u Tel Avivu.

Nedavno Mihtarijan nije bio u timu Arsenala kada su igrali u Azerbejdžanu, njegova Jermenija je u ratnom stanju i večnim diplomatskim tenzijama sa Azerima.

Naravno, odmah je proglašen za strašljivca.

Ipak, pođimo od toga da je Šaćiri sve pretvorio u politiku i da je još pre Mundijala provocirao, iako igra za Švajcarsku, pa možda je izgubio fudbal, ali zaista niko ne želi da se bavi takvim stvarima i razmišlja o bezbednosti čoveka koji bi imao neke druge ciljeve osim igranja fudbala u Beogradu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!