ODUŠEVLJEN: Klop POHVALIO Partizan!

Fudbaleri Liverpula uoči meča sa Crvenom zvezdom trenirali u Partizanovom sportskom centru. Jirgen Klop dobio crno-beli dres na poklon, oduševljen „Zemunelom“.

„Da li ste skoro napravili ovaj sportski centar“, pitao je Jirgen Klop domaćine na Teleoptiku uoči poslednjeg treninga fudbalera Liverpula pred duel sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona (18.55, TV Arena sport 1).

Kada su mu iz Partizana saopštili da je „Zemunelo“ aktuelan već 20 godina, nemački stručnjak oduševljeno je konstatovao da se super održava, da zaista izgleda lepo i predstavlja bogatstvo za klub.

A, zatim je, posle prijatnog ćaskanja sa crno-belima, izveo ekipu na glavni teren Partizanovog sportskog centra i započeo trening.

Partizan je, inače, ispoštovao sve uslove koje je klub sa Enfilda tražio kako bi trenirao u „Zemunelu“.

Dogovor je bio da niko sem zaposlenih i selekcija Partizana i Teleoptika, ne sme da bude prisutan u sportskom centru. Takođe, Liverpul je zamolio da ne dođe do kontakta sa igračima i stručnim štabom. Međutim, nakon srdačnog dočeka, a na insistiranje nemačkog menadžera da, ipak, pogleda „Teleoptik“, uspostavljen je kontakt.

Klop se, između ostalog, raspitivao i za atmosferu koja večeras čeka njegov tim na stadionu „Rajko Mitić“. Menadžer Liverpula pripremio je i darove za partizanovce, koji su mu uzvratili istom merom. Na poklon od crno-belih dobio je dres Partizana sa brojem četiri.

Inače, Partizan i Liverpul tradicionalno imaju dobre odnose i engleski velikan uvek je među prvima koji „parnom valjku“ čestita uspehe.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!