OLAKŠANJE: Imamo ČUVARA protiv Liverpula!?

Golman crveno-belih nije bio među stativama u Novom Sadu, ali biće spreman za duel sa Liverpulom.

Iznenađenje je bilo kada su objavljeni zvanični sastavi za duel novosadskog Proletera i Crvene zvezde, a među igračima gostujućeg tima nije bilo Milana Borjana.

Ne samo da je prvi golman crveno-belih izostavljen iz startne postave, već se njegovo ime uopšte nije našlo u protokolu za utakmicu 15. kola Superlige.

I bez njega Crvena zvezda je pobedila 2:0, a Zoran Popović u četvrtoj od ukupno pet utakmica na golu Zvezde ostao je nesavladan.

Pojavila se, međutim, strepnja da li je Borjan povređen i hoće li moći da brani u utorak protiv Liverpula u 4. kolu Lige šampiona (18.55, Rajko Mitić, prenos na TV Arena sport).

Saznajemo da sjajni čuvar mreže nije ozbiljno povređen, već je samo osetio da ga zateže mišić zadnje lože, pa je iz predostrožnosti odlučeno da zbog lošeg terena preskoči gostovanje na „Karađorđu“ i do utorka uradi nekoliko terapija koje bi trebalo da otklone neprijatan osećaj.

Iako je u elitnom takmičenju posle 0:0 sa Napolijem primio šest golova od igrača Pari sen Žermena, a četiri od Liverpulovih, reprezentativac Kanade je još od svog dolaska u klub pre godinu i po dana bez dileme jedan od najboljih članova crveno-belog tima i uvek na visokom nivou.

Njegovo odsustvo protiv rivala kao što je Liverpul bilo bi veliki hendikep za crveno-bele.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!