OPET U CENTRU PAŽNJE: Mitrovića PREPORUČUJE legenda Liverpula!

Svojim dobrim igrama, pre svega na startu ove sezone, srpski napadač skrenuo je pažnju na sebe.

Bivši fudbaler Liverpula i legenda tog kluba kazao je da bi čelnici ‘Redsa’ trebalo da razmisle o dovođenju napadača Fulama na ‘Enfild’.

Džon Oldridž, koji je od 1986. do 1989. godine nosio crveni dres slavnog kluba, u tom periodu postigao je 63 pogotka na 104 utakmice. Oldridž je posavetovao sadašnjeg trenera tog kluba Jirgena Klopa da pojača napad svoje ekipe dovođenjem popularnog Mitra.

– Impresioniran sam Mitrovićem, visok je, snažan i postiže golove. Daje drugačiji stil i volim takve igrače. Mislim da bi Liverpulu doneo raznolikost i plan B, verujem da bi bio od koristi takav ‘target’ napadač. Neophodno je da se pojača Liverpul u napadu, kazao je on, a preneo ‘Liverpul Eho’.

Mitrović je za vikend zatresao mrežu Alisona, ali je gol zbog ofsajda poništen. Sam Oldridž smatra da bi u paketu sa napadačem mogao da krene i njegov saigrač Rajan Sesenjon.

– Robertson je otkrovenje, rešio je problem Liverpula za dugo godina, ali bih voleo da Liverpul obnovi interesovanje za Sesenjona, koji može da igra i ofanzivnije po levoj strani. Tek mu je 18 godina, a skoro ima 100 utakmica kao senior. Znam da ga mnogi klubovi žele, rekao je Oldridž.

Ekipa Fulamana koju vodi naš Slaviša Jokanović ne nalazi se u najboljoj situaciji, jer iz 12 odigranih mečeva, oni imaju samo pet osvojenih bodova i nalaze se na dnu tabele.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!