POBUNILI SE I ONI: Krstajić u LOŠOJ situaciji!

Nikako nema mira kada je reprezentacija u pitanju, danas je na površinu isplivao novi incident, a da li postoji i još nešto što još nije izašlo u javnost?

Fudbalsku Srbiju trese novi sukob na relaciji selektor-pojedini reprezentativci, a u glavnoj ulozi sada je Mijat Gaćinović.

Tokom dana je potvrđeno da se Gaćinović u poluvremenu meča sa Litvanijom pobunio protiv selektora, a kasnije je na Instagramu i sam priznao da je to učinio jer su mu “smetale neke stvari koje sam skupljao u sebi od ranije“.

On je takođe nagovestio da je u reprezentaciji u proteklom periodu bilo još incidentnih situacija.

“Kada pojedini novinari imaju tako pouzdane izvore, nadam se da će onda objaviti baš sve što se dešavalo“, dodao je Gaćinović u svom saopštenju.

Naravno, javnost i mediji su se sada još više zainteresovali za ceo slučaj, a nove nezvanične detalje večeras otkrivaju i “Novosti“ pozivajući se na svoje izvore.

Pomenuti list prenosi da je Gaćinović dobio podršku, i to od saigrača iz Ajntrahta Luke Jovića, kao i od povratnika u reprezentaciju Ljubomira Fejse koji su navodno takođe u svlačionici “podigli glas protiv selektora Krstajića“.

S druge strane, u Krstajićevu odbranu stao je kapiten Aleksandar Kolarov, koji je Gaćinovića, između ostalog upitao i “šta je osvojio u karijeri“.

Posle svega, deluje sve izvesnije da će se Krstajić uskoro povući sa mesta selektora, u medijima se spekuliše o njegovim mogućim naslednicima, pogotovo što su saradnjom sa njim još ranije nezadovoljni i Luka Milivojević i Matija Nastasić koji nisu bili ni pozivani za mečeve u Ligi nacija.

S druge strane, Krstajić je sa reprezentacijom ostvario cilj u grupnoj fazi Lige nacija, ali ono što je posebno isticao kada je prošle godine preuzimao dužnost, a to je dobra atmosfera u ekipi, očigledno nije uspeo da ostvari…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!