POČINJE RENOVIRANJE: Partizan OTPUŠTA dvojicu IGRAČA!

Klub priprema plan sporazumnog rastanka posto želi da dovede zimus nova pojačanja, a ova odluka je jasna pošto je tandem malo igrao od starta sezone.

Jasno je da rukovodstvo Partizana vaga kada je u pitanju igrački kadar za drugi deo sezone, a polako se u Humskoj sprema transfer lista na kojoj ce se naći i dva iskusna igrača – Bojan Ostojić (34) i Miroslav Vulićević (33). Zamenik kapitena je od odlaska Miroslava Đukića u drugom planu i ima samo upisanih 286 minuta u prvenstvu i 64 minuta u Kupu Srbije protiv Kolubare. Jasno je da crno-beli forsiraju mlađe snage na poziciji desnog beka.

Sa štoperom je situacija izgleda mnogo „jasnija“ pošto je posle propalog angažmana letos na Kipru odigrao samo meč sa Kolubarom. Ugovori dvojci fudbalera ističu u junu, a rastanak šest meseci pre isteka ide svima u prilog i čeka se konačan sporazum koji treba da bude skockan do 15. decembra, kako bi igrači mogli da pronađu nove angažmane.

Aktuelni kapiten Saša Ilić još čeka da ozvaniči odlazak u fudbalsku „penziju“ što će se desiti najkasnije u junu, a ekipu ce verovatno napustiti Rumun Enake, na prodaju je Marko Janković…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!