POSLEDNJA ŠANSA: Miloje danas ODLUČUJE o ovom IGRAČU!

Brazilski ofanzivni vezista se vraća u startnu postavu Crvene zvezde u današnjem susretu osmine finala Kupa Srbije protiv TSK-a (15 časova)

Reprezentativna pauza za fudbalere Crvene zvezde završava se dananjom utakmicom osmine finala Kupa Srbije protiv drugoligaša TSK-a (15.00, TV Arena Sport 1). Biće to početak paklenog perioda za tim Vladana Milojevića, pa će strateg srpskog šampiona iskoristiti priliku da proširi kadar.

Najzanimljivija vest iz Ljutice Bogdana glasi: šansu u startnoj postavi Crvene zvezde dobiće Brazilac Džonatan Kafu. On je poslednji zvaničan meč odigrao 20. oktobra protiv Rada. Dobio je šansu tokom drugog poluvremena, ali nije iskoristio. Tačnije, nonšalantno ponašanje fudbalera Bordoa na pozajmici u Zvezdi nateralo je Vladana Milojevića da posegne za disciplinskom merom.

Na Marakani su isticali da Kafu nije suspendovan, ali je Brazilac morao da okaja akomulirane greške, kao i činjenicu da nije pravio razliku na evropskim i domaćim mečevima. Tačno mesec dana ga nije bilo ni blizu takmičarskog tima… Sada će dobiti još jednu šansu da pokaže zašto spada u red najplaćenijih Zvezdinih igrača i bar nagovesti da može da se vrati na nekadašnji nivo.

On će dobiti šansu na desnom boku.
„Strpljiv sam, kod mene ne postoji ono da li se od nekog očekivalo više ili manje. Nadam se da će Kafu da opravda očekivanja. Da mu damo malo vremena. Biće dobar“, poručio je Vladan Milojević.

Sigurno je da Zvezdin strateg neće moći da računa na Pavkova, Savića, Stojkovića, Jovančića i Čaušića. Oni su trenutno u trnažnom procesu i očekuje se da bar neko od njih bude na raspologanju za duele u Nišu i Napulju.

Zanimljivo je da će Vladan Milojević u startnu postavu uvrstiti i Branka Jovičića koji je do juče imao obaveze u reprezentaciji Srbije. U startnoj postavi biće i Marko Marin.

Klub iz Bačke Topole je jedan od kandidata za ulazak u Superligu. Zbog toga TSK na Marakani smatraju ozbiljnom preprekom.
„Nama je meč došao u nevreme, jer se borio za ulazak u Superligu. Trudićemo se da se pokažemo u dobrom svetlu“, jasan je trener TSK-a Zoltan Sabo.

CRVENA ZVEZDA – TSK (15.00, TV Arena Sport 1)

Stadion: Rajko Mitić
Sudija: Lazar Tripković

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Popović – Gobeljić, Babić, Sumaila, Hajdin – Jovičić, Krstičić – Kafu, Marin, Simić – Stojiljković.
TSK: Jorgić – Bečelić, Skopljak, Lalić, Varga – Plavšić, Šinković, Bastajić, Denković, Damjanović – Milisavljević.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!