POSTIO: Bivši napadač Čukaričkog POSTIGAO dva gola posle GODINU dana!

“Oslobađajuće“, komentariše Rapidov špic, koga je u Beču usporila i povreda

Nije to baš bio idiličan odnos sa upravom kluba. Ovorio je Andrija Pavlović prošlu sezonu sa sedam golova, ali je u februaru sklonjen iz prvog tima. Stale Solbaken nije baš bio fan sada već bivšeg reprezentativca Srbije. Poslednji gol za prvi tim postigao je u novembru. Posle još dva za rezerve, ali to se ne računa. I taman što je tokom letnjeg prelaznog roka pomislio da se spasio kad je za 1.300.000 evra prešao u Rapid, opet problemi. Zbog povrede mišića propustio je prvih mesec i kusur sezone. Tek je u septembru počeo polako da dobija minute. I sada konačno – gol!

Tačnije, golovi. Dva komada protiv Volfsbergera u kupu. Nije u pitanju niželigaš. Štaviše, Volfsberger je na tabeli ispred Rapida. Dobrim delom baš zato što Rapidov napad ne funkcioniše najbolje. I baš zato su se u Beču silno obradovali Pavlovićevim golovima. Mnogo bi im značio špic koji ih redovno daje.
“Oslobađajuće“, bila je prva Pavlovićeva impresija posle golova u Kupu.
“Za ovo sam radio. Verovao sam u sebe, znao sam da će doći“.

Sad samo treba da zna da je ovo tek početak. Nikako kraj. A liga kakva je austrijska može da napadaču posluži kao savršena za oživljavanje karijere. Nije uostalom slučajno Pavlović izabrao baš Rapid.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!