SAD JE VREME: Krajinović se ODLUČIO za ovaj POTEZ!

Očekuje puno od sledeće sezone.

Filip Krajinović izjavio je da u protekloj sezoni ništa nije bilo onako kako je planirao, ali da se sprema za naporne pripreme kako bi ispunio cilj i postao prvi reket sveta. Srpski as čiji je plasman karijere bio 26. mesto, trenutno zauzima 93. poziciju na ATP listi. Glavni razlog je taj što nije uspeo da odbrani finale Mastersa u Parizu. Bolji od njega u prvom kolu bio je kasniji osvajač Karen Hačanov.

– Ništa u ovoj sezoni nije bilo onako kako sam zamislio i želeo. Vredno sam radio za postizanje velikih rezultata u 2018. godini, ali desio se peh sa povredom i sve je krenulo nizbrdo. Kasnije sam bio nepripremljen i sezona je otišla u propast – kazao je Krajinović, a preneo TSS.

Loša godina, ipak, ne sprečava srpskog igrača da teži najvišim ciljevima u budućnosti.

– Možda ću biti neskroman, ali moj cilj je prvo mesto. Znam koliko mogu, znam da to nije nemoguća misija. Zato idem po to ostvarenje.

U ispunjenju te ambicije, Krajinović se preselio u Monte Karlo i potpisao ugovor sa novim trenerom – Tomasom Johansonom, osvajačem Australijan opena iz 2002. godine.

– Dogovorili sve detalje i uskoro počinjemo sa pripremama. Osećam da će ta saradnja biti pun pogodak. Spreman sam da 24 sata, 365 dana živim tenis. Verujem u sebe, mogu u vrh! Samo da bude zdravlja – zaključio je 26-godišnji Somborac

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!