ŠOK: Krstajić SAVETNIK trenera Bešiktaša!?

Selektor Orlova na novom zadatku.

Posle informacije da bi Dragan Stojković „Piksi“ mogao da nasledi Mladena Krstajića na klupi Orlova , oglasio se i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza .

U međuvremenu, vođa nacionalnog tima kontaktirao je trenera Bešiktaša Senola Guneša i sa iskusnim stručnjakom porazgovarao o trenutnoj formi i mogućnostima srpskog reprezentativca Adema Ljajića.

 

Krstajić je posavetovao Guneša šta treba da radi sa Ljajićem, kako bi dostigao igre koje pruža u dresu Srbije. Podsetimo, bivši igrač Fjorentine i Torina eksplodirao je u prethodnih nedelju dana i bio strelac u pobedama nad Crnom Gorom i Litvanijom, koje su Orlovima donele prvo mesto u Ligi nacija „C“.

– Ako Ljajić hoće da ide na neki određeni deo terena, pusti ga. Ako mu daš slobodu, dobićeš od njega učinak koji želiš. Mislim da treba da ga oslobodiš na terenu. To smo mi uradili sa njim u nacionalnom timu i bio je vrlo uspešan – posavetovao je Krstajić kolegu sa klupe Bešiktaša Senola Guneša.

Selektor Srbije veruje da je pronašao rešenje za loš učinak Ljajića u Bešiktašu (na deset mečeva samo jednom bio asistent), pa je to iskustvo rešio da prenese na turskog stručnjaka, koji je od 2015. godine na klupi istanbulskih crno-belih.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!