ŠOK: Zvezda PALA posle PREKIDA!

Počinje istorijski meč na San Paolu.

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se sa ekipom Napolija u okviru petog kola grupne faze Lige šampiona. Meč se igra na stadionu „San Paolo“, a crveno-beli će imati priliku da posle velike pobede nad Liverpulom u Beogradu, pokušaju da naprave novu senzaciju, koja bi ih približila borbi za narednu rundu elitnog takmičenja.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević imao je problema sa sastavom za ovaj meč jer su povređeni Filip Stojković, Vujadin Savić, Goran Čaušić i Ričmond Boaći, ali crveno-beli u Napulj nisu otišli sa belom zastavom.

Detalje sa ovog meča možete pratiti uživo putem portala Srbija Danas.

11. minut – Napoli vodi 1:0. Imao je domaćin korner, a Hamšik je uspeo da prevari Gobeljića i sa pet metara lako postigne pogodak.

8. minut – Incijativa Napolija na početku, pokušao je Insinje, ali je Borjan lako ukrotio taj šut.

6. minut – Prva prilika za Napoli, Kaljehon je efektno petom pkupšao da savlada Borjana, ali je golman Zvezde odlično reagovao. Posle kornera nije bilo opasnosti po gol crveno-belih.

4. minut – Prvi prekid, sudarili su se Ospina i Stojiljković, a golman Napolija ostao je da leži na zemlji. Ipak, posle ukazane lekarske pomoći, Kolimbijac je nastavio meč.

1. minut – Počeo je meč na San Paolo.

I POLUVREME

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!