SRBIN NA CENI: Njega ŽELE svi!

Još jedna ponuda je odbijena, stav kluba veoma jasan, iz Humske osluškuju epilog,

Izgleda da je Nikola Milenković prvi izbor Juventusa. Odbijena je navodno i ponuda od 50 miliona, ali „Bjankoneri“ ne odustaju.

Naime, „Bleki“ je u prednosti u odnosu na De Lihta, skauti Juventusa će ga gledati i u narednom meču sa Frozinoneom, pokušaće na sve načine da ga dovedu u klub.

Jer, dva su razloga, odlazak štopera, Benatije ili Ruganija, kao i činjenica da De Šiljo ne može da bude alternativa za fantastičnog Kansela desno, dok Milenković može da igra i beka.

Zbog toga Paratići insistira na Srbinu, jedna od ideja je paket sa Kjezom, ali porodica Dela Valje ne bi prihvatila 100 miliona za ova dva igrača. Jer, Milenković vredi više, a navodno je i njegovim menadžerima saopšteno, da sem u slučaju neke nepristojne ponude, Blekija planiraju da zadrže i naredne godine, veruju da će mu cena porasti, a firentinski listovi i to da bi lako mogao da postane jedan od najskupljih defanzivaca svih vremena…

Jer, u igri su i Atletiko, kao i Junajted, a Barsa je takođe gledala Milenkovića koji bi na duže staze bio zamena za Đerara Pikea. Upravo zbog toga Toskanci računaju da će cena rasti, plaćen je pet miliona, i 10% od budućeg transfera, pa bi Partizan zaista mogao da naknadno napuni kasu od još jednog bisera iz svoje fabrike.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!