SREĆAN ZBOG NJE: Nole i Zvezda zajedno SIJAJU!

Đoković ponosan na uspehe crveno-belih.

Naš najbolji teniser Novak Đoković ponosan je na uspeh koji su ostavrili fudbaleri Crvene zvezde u duelu sa Liverpulom (2:0) u četvrtom kolu Lige šampiona. On je u intervjuu za „Sportski žurnal“ rekao je navijač crveno-belih od malih nogu, kao i to da uvek gleda Zvezdine utakmice kada je u Beogradu.

 

 

 

– Zvezda je stvarno zasijala u svakom pogledu u poslednjih godinu dana! Kao navijač i ljubitelj fudbala izuzetno sam srećan. Nekako se potrefilo da zajedno zasijamo i Zvezda i ja. Možda je slučajnost, ali mislim da nije. Imao sam čast da me puste u svlačionicu nakon utakmice u domaćem prvenstvu, a pred Napoli. Bili su ljubazni da mi dozvole da budem deo njihove pripreme za prvi meč u Ligi šampiona i onda sam video koliki sklad, podrška i zajedništvo vladaju među njima. Videvši to, ali i kako su organizovani i posvećeni nisam iznenađen što su pobedili Liverpul iako to niko nije očekivao. Trener Milojević ih fantastično vodi. Jako sam ponosan na njih i želim im sve najbolje u nastavku takmičenja – rekao je Đoković.

Nole se potom osvrnuo i na svoj veliki povratak na prvo mesto.

– Nisam iznenađen, kada se sve sagleda, mojim povratkom na prvo mesto. Kada sam pre dve godine osvojio Rolan Garos kao da sam udario u zid. A onda je došla i povreda lakta i nisam bio siguran kome da verujem i šta da radim. Nisam verovao da meni tako nešto može da se dogodi. Imao sam strast, ali je na turnirma bila sasvim drugačija priča. Razgovarao sam zbog toga sa starijim kolegama, kao i sportistima iz drugih sportova i shvatio da je svako od njih prolazio kroz sličnu situaciju. Posebno mi je pomogla Martina Navratilova. Bila je veoma ljubazna i poklonila mi mnogo vremena da mi objasni šta mi se dešava, da moram da prođem to iskustvo da bih ponovo dostigao novi vrhunac i da moram da nađem način da se motivišem – rekao Đoković za „Sportski žurnal“.

Podsetimo, Nole u ponedeljak startuje na završnom Mastersu u Londonu, a prvi protivnik mu je Amerikanac Džon Izner.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!