STIŽE POJAČANJE: Sa njim u DALJU fazu Lige šampiona!

Pobedom nad Liverpulom crveno-beli su došli u poziciju da se bore za proleće u Evropi. U toj misiji ulaze jači za čoveka koji u svom DNK ima pobednički gen.

Nakon novembarske reprezentativne pauze uslediće odlučujuće utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona, a Crvena zvezda je pobedom nad Liverpulom došla u poziciju da se bori za proleće u Evropi.

Tim Vladana Milojevića do kraja takmičenja u Grupi C ide u goste Napoliju, a potom dočekuje Pari Sen Žermen. U poslednje dve utakmice crveno-beli bi mogli da uđu sa kapitalnim „pojačanjem“.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kazao je da postoji mogućnost da uživo isprati duele Napoli – Crvena zvezda i Crvena zvezda – Pari Sen Žermen i da na njima podrži voljeni tim.

„Nadam se da ću biti uz crveno-bele u preostale dve utakmice. Možda ću otići na odmor odmah po završetku turnira u Londonu. Ipak, prerano je da sada odlučim, jer sam koncentrisan na mečeve“, rekao je Đoković.

Novak Đoković trenutno se nalazi u Londonu gde je večeras pobedom nad Džonom Iznerom započeo borbu za trofej na finalnom ATP turniru u „O2 Areni“.

Srpski teniser uspeo je da se vrati na svetski tron u drugoj polovini godine na izmaku i da dodatno poveća svoju kolekciju trofeja zahvaljujući pobedama na Vimbldonu i US Openu, ali i na Mastersima u Sinsinatiju i Šangaju.

Što se tiče Crvene zvezde, aktuelni šampion Srbije posle četiri odigrane utakmice u Ligi šampiona ima 4 osvojena boda, a poslednje dve utakmice u Grupi C odigraće 28. novembra i 11. decembra.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!