STUPILI U KONTAKT: Reprezentativac u Partizanu!?

Povremeni reprezentativac Srbije potvrđuje da je kontaktu sa crno-belima

Tokom zimskog prelaznog roka Partizan će posegnuti za pojačanjima, pre svega u poslednjoj liniji tima, koja će verovatno pretrpeti generalni “remont”. Pisali smo već da je u vrhu liste pojačanja bivši fudbaler crno-belih i povremeni reprezentativac Srbije iz redova Anderlehta – Ivan Obradović, a potvrda o tome stiže upravo od fudbalera.

Levi bek za Telegraf kaže da su ga već kontaktirali iz Humske, ali da dogovora još uvek nema, jer tek treba da razmotri sve opcije, kao i da reši status u belgijskom klubu gde trenutno igra i trenira u B timu.
– Istina je, razgovarao sam sa ljudima iz Partizana u vezi sa eventualnim povratkom u Humsku. Ne samo ja, kontaktirali su takođe i mog agenta Miroslava Stevića. Pokazali su interesovanje, razmenili smo mišljenja i predočio sam im kako stoje stvari u ovom trenutku. Videćemo šta će iz svega da se izrodi, Partizan je moj klub, ali ništa još nije izvesno u vezi sa nastavkom moje karijere – kaže Ivan Obradović za Telegraf.

Nazire li se odgovor, odnosno dogovor sa crno-belima?
– Rano je još za bilo kakve zaključke. Da budem precizniji – moj odgovor Partizanu nije bio ni potvrdan, niti odričan, tražio sam vreme za razmišljanje. Postoje još neke opcije i nameravam tokom novembra da razmotrim sve okolnosti, presaberem se šta je najbolje za karijeru. Posle toga, već u decembru želim konačno da rešim status i posvetim se samo pripremanju za prolećni deo sezone i fudbalu generalno.

Kakav vam je status trenutno u Anderlehtu?

– Poznato je da sam pre izvesnog vremena prebačen u B ekipu Anderlehta. Ispoštovao sam odluku kao profesionalac, iako svakako nije prijatna situacija. Dobio sam zatim dozvolu da igram utakmice za drugu ekipu, pa nisam nimalo izgubio na planu fizičke pripreme. Treniram, igram i – čekam decembar!

Sledećeg leta vam ističe ugovor sa belgijskim velikanom. Da li ste razovarali sa nekim iz kluba povodom toga?
– Ne, ne, nisam još uvek, to je nešto što me takođe očekuje uskoro. Otuda i ne mogu precizno da planiram budućnost, jer ugovor postoji i potrebno je da sednemo i vidimo kako i šta dalje. Postoje neki planovi, interesovanja, među kojima je Partizanovo, ali dok ne rešim status u Anderlehtu to mora da sačeka – jasan je Ivan Obradović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!