TEŠKO PSIHIČKO STANJE: Novi igrač Zvezde IMAO VELIKI PROBLEM!

Srpski menadžer govorio i o ponudi Crvene zvezde za Mirka Ivanića

Crvena zvezda je kaparisala pojačanje u defanzivnom redu. Kao što je ranije objavljeno Nemanja Milunović je potpisao predugovor sa crveno-belima i zaoštiće konkurenciju u poslednjoj liniji crveno-belih.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je dugogodišnja želja crveno-belih. Prošle sezone je Milunović bio najbolji odbrammbeni fudbaler beloruske lige, blistao je u dresu BATE-a, ali su njegov dalji igrač razvoj ukočile povrede. Tačnije, opracija ligamenata kolena.

Iako se oporavio i doprineo da Bate Borisov igra Ligu Evrope, Milunović nije odigrao takmičarsku utakmicu od 15. septembra. O interesovanju Crvene zvezde, kao i fizičkom i psihičkom stanju srpskog štopera za medije u Belorusiji je govorio njegov menadžer Saša Đorđević.
„Sve je to fudbal. Postoje vrlo neprijatni periodi, baš kao što je ovaj. Na početku sezone Nemanja je odigrao veliki broj mečeva u različitim uslovima. On je jedan od igrača koji teško podonsi prelaze sa veštačke na prirodnu travu i obrnuto. Kasnije je stalno razmišljao o povredi kolena. Bio sam zabrinut za njega“.

Novi član Crvene zvezde se vratio na terentokom evropskih kvalifikacija. Nije izgledao kao pre povrede. Čak je i kumovao ispadanju BATE Borisova od PSV-a.
„Igračima je potrebno vreme da se vrate u formu. I posle povrataka na teren postojala je zabrinutost. Čak i problemi. Posećivali smo najbolje evropske lekare. On sada mora da radi individualno, kako bi ojačao koleno i ligamente. Pametan je momak i zna kako da se ophodi kada je u pitanju zdravlje“.

Belorsuke novinare je zanimalo da li Milunović posle ovako dugog oporavka može da se vrati u top formu.
„Doktori su rekli da će sve da bude u najboljem redu. Igrači posle povrede ligamenata igraju fudbal. Ne sumnjam da će sada biti sve u redu“.

Kako se Milunović psihički osećao? Da li je bio u depresiji?
„Njegovo psihičko stanje je bilo daleko od idealnog. Sada se vratio u normalu. On već ima program po kojem radi. Biće sve u redu“.

Srpski menadžer je diplomatski odgovorio na pitanje vezano za interes Crvene zvezde za Milunovića?
„Znam da su zainteresovani. Oni su pre godinu dana želeli da ga dovedu. Uskoro će se Nemanja sastati sa rukovodstvom BATE-a i saopšti će im odluku. Nemam više šta da dodam“.

Đorđević je upitan i za komentar o navodnim pregovorima Crvene zvezde i Mirka Ivanića.
„Ne znam ništa o tome. Zvezda na toj poziciji ima Ebeisilija i Marina. Oni dobro igraju. Ne znam šta bih vam rekao“.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!