VELIČKOVIĆ OTVORENO: Evo kakav DOGOVOR ima sa Trinkijerijem!

Kapiten crno-belih tek treba da se vrati u formu.

Andrea Trinkijeri je preuzeo ekipu Partizana posle šest vezanih poraza, a njegov dolazak uspeo je odmah da trgne ekipu koja je potom upisala tri pobede zaredom, protiv Mega Bemaksa, Trenta i Cibone. Međutim, ono što je privuklo pažnju u poslednje tri utakmice, jeste i podatak da crno-beli od dolaska novog trenera igraju bez kapitena Novice Veličkovića.

Na tu temu je posle meča sa Cibonom govorio i sam Trinikijeri, o čemu možete pročitati OVDE, a njegove reči je Veličković praktično potvrdio u izjavi za “Informer“.

– Nemam nikakav problem s tim. Nas dvojica smo napravili dogovor. Potrebno je da se vratim u formu kako bih mogao maksimalno da doprinosim u timu, kao što sam to uvek i radio. To je sasvim korektno s njegove strane – izjavio je Veličković.

On ne krije da se odmah osetila promena u ekipi zahvaljujući Trinkijeriju i veruje da će rezultati to nastaviti da potvrđuju, iako crno-bele u narednim mečevima očekuju veoma teški zadaci, protiv Zenita, Budućnosti, Valensije, Zvezde…

– Sa dolaskom novog trenera stigla je i nova energija u klub, što je normalno u tim situacijama. Trinkijeri je kvalitetan stručnjak, o tome nema šta posebno da se govori. Više puta je dokazao svoje sposobnosti i znanje. On ima plan kako da dodatno poboljša situaciju i verujem da će uspeti u tome. Očekujem još bolju igru Partizana u nastavku sezone – naglasio je Veličković.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!