VELIKI HENDIKEP: Barselona BEZ njega do KRAJA sezone!

Lider španske Primere skupo je platio bod osvojen na stadionu „Vanda Metropolitano“ u derbi susretu sa Atletiko Madridom.

Fudbaleri Barselone remizirali su u subotu uveče sa Atletiko Madridom (1:1) i tako odbranili lidersku poziciju na tabeli španske Primere.

„Jorgandžije“ su imale gol prednosti do poslednjeg minuta susreta, a onda je Usman Dembele pogodio za izjednačenje i konačan rezultat.

Gosti su zadovoljni napustili „Vandu“, ali je dan kasnije medicinska služba podnela Ernestu Valverdeu „račun“ od kojeg će ga zaboleti glava.

Brazilac Rafinja pokidao je prednje ukrštene ligamente levog kolena i u danima koji slede biće podvrgnut operaciji. Svi znamo da se radi o jednoj od najtežih povreda u svetu sporta i zbog toga ne treba očekivati Rafinjin povratak do kraja sezone.

Serđi Roberto je prošao dosta bolje, doživeo je povredu zadnje lože na levoj nozi, ali će i on morati na pauzu. Očekuje se da van terena provede tri do četiri nedelje. U najboljem slučaju Serđi Roberto će odigrati prvenstveni duel sa Seltom koji je zakazan za 22. decembar, a ukoliko oporavak potraje četiri nedelje izvesno je da neće na teren do kraja godine.

U Barsinoj ambulanti već se nalaze Filipe Kutinjo, Serđi Samper i Tomas Vermelen, s tim što bi sva trojica do kraja novembra trebalo da se vrate u takmičarski ritam.

 

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!