VELIKI PROBLEMI: Miloje NE ZNA šta ĆE!

Rezultat u Nišu je bio 2:2.

Utakmica Superlige između Radničkog i Crvene zvezde završena je bez pobednika, a odmah posle utakmice na „Čairu“, pred kamerama TV Arena Sport, šef stručnog štaba gostiju Vladan Milojević dao je veoma kratku izjavu. U drugom poluvremenu, Milojević i njegovi saradnici su ušli u raspravu sa glavnim sudijom, Novakom Simovićem, nezadovoljni njegovom odlukom. Možda i u tome treba tražiti razloge ovako kratke izjave.

Ipak, na konferenciji, Milojević je bio opširniji i analizirao je meč u kojem je zabeležen drugi remi u sezoni.

– Prvo čestitam Radničkom na fer i korektnoj igri. Utakmica je više imala borbeni karakter nego što je bila lepa, vodila se borba za svaku loptu. Mi se okrećemo drugim utakmicama i idemo dalje. Radničkom želim sve najbolje, da nastave ovako, a treneru Nenadu Lalatoviću sreću i privatno i profesionalno.

Milojević izvesno vreme ima problema prilikom sastavljanja tima, pre svega zbog povreda. Tako je bilo i u subotu u Nišu.

– Ne bih detaljnije ulazio u utakmicu. Borbenost je bila ispred lepote u igri… Imali smo kadrovskih problema, pojedini igrači su bili na pozicijama na kojima ranije nisu igrali. Sve u svemu, zadovoljan sam, imali smo pravi, takmičarski derbi između prvoplasirane i drugoplasirane ekipe. Radnički je pokazao i u ovom trenutku da im je prošle godine nedostajao trener kao što je Lalatović, samo neka nastavi da gura – zaključio je Milojević.

Utakmica sa drugoplasiranim Nišlijama već je arhivirana, pošto sada sledi duel Lige šampiona. U sredu (21.00) prvak Srbije će gostovati u Napulju, u meču 5. kola elitnnog UEFA takmičenja.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!