VREME JE ZA POBEDU: Omladinci NAPADAJU Liverpul!

Predvođeni kapitenom Dejanom Joveljićem omladinci Crvene zvezde pokušaće danas da se revanširaju Liverpulu za poraz iz prethodnog susreta.

Prvu pobedu u Ligi šampiona za mlade omladinska selekcija Crvene zvezde pokušaće da ostvari u današnjem susretu sa vršnjacima iz Liverpula.

U prethodnom susretu odigranom na Ostrvu izabranici Bratislava Živkovića prokockali su pobedu u samoj završnici susreta, zbog čega će danas imati još veći motiv da zabeleže pobedu.

Na prethodne tri utakmice u grupnoj fazi takmičenja Zvezda je ostvarila dva poraza i remi, a Dejan Joveljić je na sve tri utakmice postigao po jedan gol.

Kapiten crveno-belih omladinaca i danas će predvoditi svoje saigrače u duelu sa „Resima“, a evo za koje startne postave su se odlučili treneri Bratislav Živković i Beri Lutas.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Gordić, Kukolj, Milikić, Jovičić, Stajić, Adžibaba, Stojanović, Kupusović, Jocić, Terzić, Joveljić (C);

Klupa: Krstović, Ivanović, Stojančić, Ajdinović, Dedijer, Velikić, Burmaz;

Liverpul (3-4-3): Jaroš, R. Vilijams, Kojl, Klejton, N. Vilijams, Džons, Kejn, Luis (C), Kamačo, Dankan, Adekanje;

Klupa: Keli, Glacel, Dikson-Boner, Hoever, Klarkson, Larusi, Longstaf.

Utakmica 4. kola Grupe C Lige šampiona za mlade između Crvene zvezde i Liverpula igra se od 14 časova na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu.

Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!