ZVEZDA NA TV-U: Biće PRENOSA!?

Nedelja pred nama rezervisana je za mečeve 4. kola grupne faze Lige šampiona. Evo gde ćete moći da pratite direktan prenos utakmice sa stadiona „Rajko Mitić“.

Utakmice četvrtog kola grupne faze Lige šampiona zakazane su za 6. i 7. novembar, a šampion Srbije svoj meč sa Liverpulom igra već u utorak.

Navijače Crvene zvezde koji nisu bili u mogućnosti da dođu do karata za duel sa Liverpulom svakako zanima gde će moći da prate direktan prenos utakmice.

Kao i obično, kada Crvena zvezda igra utorkom direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena sport!

Svesni smo da se mnogima neće svideti ta informacija jer većina ljudi nema pomenuti program u ponudi, ali to je realnost sa kojom će morati da se pomire.

Na Radio televiziji Srbije neće biti prenosa 6. novembra, ali će zato u sredu navijači Crvene zvezde moći da pogledaju skraćeni snimak utakmice sa Liverpulom.

Skraceni snimak

Javni medijski servis u sredu uveče prenosi utakmicu Juventus – Mančester junajted.

Prenos RTS

Vratimo se sada na prenose koji su obezbeđeni na prvom programu televizije Arena sport. Na ovom programu u utorak će biti prenošena i utakmica omladinske Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula!

To znači da će zvezdaši koji ne idu na stadion „Rajko Mitić“ moći da se late daljinskog upravljača već u 14 časova i neće biti potrebe da ga ispuštaju iz ruku sve do kraja utakmice seniorskih ekipa.

Prenos arena

Osim direktnog prenosa utakmice sa Banovog brda i stadiona „Rajko Mitić“ televizija Arena sport obezbedila je intervju sa Draganom Džajićem, specijal posvećen dvomeču Liverpula i Crvene zvezde iz 1973. godine, ali i studio koji će početi u 17 časova i 30 minuta.

Sa kraćim pauzama program posvećen Zvezdinim utakmicama sa Liverpulom trajaće između šest i sedam časova. Dodajmo i to da odmah nakon duela u Beogradu na prvom programu Arene sport ide i meč Napoli – Pari Sen Žermen, a verujemo da će Zvezdini navijači želeti da pogledaju i taj duel.

Prenos arena

Utakmica Crvena zvezda – Liverpul igra se 6. novembra od 18 časova i 55 minuta.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!