ZVEZDA U DILEMI: Kako NASTAVITI dalje!?

Crveno-beli biraju čelnog čoveka.

U četvrtak, 15. novembra, održana je 57. sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda na kojoj je doneta odluka o raspisivanju izbora za predsednika FK Crvena zvezda.

Izbori su raspisani prema članu 27 klupskog Statuta i biće održani 8, 9. i 10. decembra ove godine, od devet do 19 časova, u skladu sa pravilima koja propisuje Izborna komisija.

Pravo da glasaju na izborima za Predsednika FK Crvena zvezda imaju svi članovi kluba upisani u knjigu članova, izuzev redovnog člana juniora.

Članovi će moći da glasaju pomenuta tri dana na biračkim mestima i u prostorijama određenim od strane Izborne komisije i putem elektronske pošte sa imejl adresa verifikovanih od strane Službe za članstvo FK Crvena zvezda.

Izborne radnje počinju da teku danom donošenja odluke koju je potpisao predsednik kluba Svetozar Mijailović.
Shodno Pravilniku o izborima u FK Crvena zvezda, pravo da bira i bude biran na mesto predsednika FK Crvena zvezda ima svaki član kluba koji ispunjava uslove iz člana 8, 9, 10, 16 i 17 Statuta kluba.

Spisak članova kluba ujedno je i birački spisak, vodi se u Službi za članstvo kluba i redovno se ažurira i usaglašava.
Datumom donošenja Odluke o raspisivanju izbora, odnosno do 15. novembra 2018. godine, zaključuje se i birački spisak, u koji ulaze svi članovi kluba upisani do tog datuma.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!