BAJERN OZBILJAN: Stiže BALKANSKI napad!

Samo dan posle međusobnog duela ova dva tima u 17. kolu Bundeslige…

Jučerašnju borbu na terenu u Frankfurtu ubedljivo je dobila ekipa Bajerna, koja je sa 3:0 savladala domaći Ajntraht i učvrstila se na drugom mestu na tabheli pred zimsku pauzu.

Ali, to nije umanjilo interesovanje kluba iz Minhena, pogotovo želju trenera Nika Kovača, da uskoro angažuje najbolje igrače Ajtrahta – našeg Luku Jovića i hrvatskog reprezentativca Anta Rebića.

Znate već da je Kovač prošle sezone sa njima sjajno sarađivao, a ove jeseni su kvalitet samo potvrdili u dresu Ajntrahta, pogotovo Jović koji je sa 12 golova prvi strelac Bundeslige, uz još pet pogodaka u Ligi Evrope.

Naravno, kada su u pitanu ove namere aktuelnog šampiona, nisu izostale ni reakcije iz Ajntrahta. U medijima se danas oglasio prvi čovek kluba Peter Fišer, koji je pomalo provokativno, ali i zagonetno prokomentarisao Bajernovo interesovanje za pomenuti tandem.

“Jović i Rebić? Ne znam da li je Bajernova kasa dovoljno napunjena da ih kupe obojicu. Ali, ako ipak pošalju ponudu, definitivno znam kojeg bih od njih dvojice radije zadržao“, ostao je zagonetan Fišer.

Naravno, njegovo zadovoljstvo je ogromno jer se Bajern interesuje za Ajntrahtove igrače, i ne samo Bajern, nego i mnogi drugi evropski velikani. S tim u vezi napravio je i zanimljivo poređenje.

“Sećam se kad su skauti Unterhašinga dolazili na utakmice. Danas su tu skauti Manchester junajteda, Real Madrida, Juventusa, Liverpula i Bajerna. Postoji interes mnogih drugih klubova. Ipak, mi smo opušteni i ne želimo ništa na silu“, zaključio je Fišer.

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!