BAŠ SU UPORNI: Kinezi za NJEGA nude NEVEROVATNU cifru!

Posle Al Hilala stigla ponuda i kluba na čijoj klupi sedi poznati španski stručnjak

Crvena zvezda će biti na velikim mukama u želji da zadrži reprezentativca Australije Miloša Degeneka u svojim redovima. Pisali smo već da najtrofejniji klub Saudijske Arabije Al Hilal želi da „ispoštuje“ izlaznu klauzulu od tri miliona evra i odvede 24- godišnjeg štopera u Aziju, ali nije to jedini klub koji bogatstvom mami momka rođenog u Kninu.

Žurnal u današnjem izdanju piše da pored Al Hilala Miloš Degenek i Crvena zvezda imaju ponudu Šangaj Šenhua. Reč je o kineskom klubu na čijoj klupi odnedavno sedi poznati španski stručnjak Kike Sančez Flores. Navodno, bogati Kinezi nude Degeneku bolje finansijske uslove, čak su spremni da ponude nešto veće obeštećenje od tri miliona srpskom šampionu kako bi obezbedili potpis jednog od najjačih aduta Vladana Milojevića u jesenjoj sezoni.

Crvenoj zvezdi bi dobro došao ovakav finansijski „udarac“, mada će o svemu odlučiti Miloš Degenek. Defanzivac za čiji dolazak je Crvena zvezda platila 200.000 evra, trenutno se nalazi na pripremama australijske reprezentacije za Azijski kup. On se ne oglašava o potencijalnom transferu, nedavno je rekao da ostaje u Beogradu kako bi sa Crvenom zvezdom osvojio duplu krunu. Sa novcem iz Arabije ili Kine Degenek bi mogao da se finansijski obezbedi, ali pitanje je da li to želi u ranoj fazi karijere, kada je počeo da gradi ime u Evropi.

Inače, Šangaj je prošlu sezonu u kineskom prvenstvu završio na sedmom mestu. Za taj klub su igrali Demba Ba, zatim Kolumbijac Đovani Moreno, te Paragvajac Oskar Romero. Očigledno je da ljudi iz Šangaja žele da jedno mesto stranca popune defanzivcem.

Sudbina Miloša Degeneka biće poznata posle novogodišnjih praznika. Crveno-beli su ove zime inkasirali 500.000 evra od odlaska Nenada Krstičića u AEK, 300.000 je doneo Nemanja Milić prelaskom u BATE Borisov, čeka se ishod pregovora sa Trabzonom oko Vujadina Savića.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!