BOMBA: Još jedan Srbin DOLAZI u Fiorentinu?!

Možda ćemo gledati srpski tandem u Violi.

Fudbaler Liverpula Lazar Marković nalazi se na meti Fiorentine, koja će pokušati da iskoristi činjenicu da bivšem fudbaleru Partizana ističe ugovor sa Redsima po završetku sezone.

Viola će pokušati da privoli brzonogog Čačanina na kraju sezone, kada će Marković postati slobodan igrač. Povremeni reprezentativac Srbije je karijeru započeo u Partizanu iz kog je prešao u Benfiku, u kojoj je proveo samo jednu sezonu pre nego što je stigao na Enfild. U Liverpulu se nije najbolje snašao, pa je posle samo jedne sezone u prvom timu klub počeo da ga šalje na razne pozajmice. U prethodnim sezonama je nastupao za Fenerbahče, Sporting, Hal i Anderleht.

Za Fiorentinu trenutno nastupaju Nikola Milenković i Dušan Vlahović, koji bi svakako bili od pomoći Markoviću da se brže uklopi u ekipu, ukoliko obuče ljubičasti dres.

Marković je za reprezentaciju Srbije odigrao 22 utakmice i postigao je tri gola, a debitantski nastup je imao 2012. godine, tri dana pre nego što je postao punoletan. Za Orlove nije igrao već dve godine.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!