BOMBA: Mega RAZMENA između Reala i Juventusa, UKLJUČEN i Ronaldo!?

Dva kluba imaju sjajne odnose, uz to, sa Mendešom kao posrednikom je sve moguće. Novi transfer guru Juventusa, Paratići je mnogo spremniji na ovakav posao…

Juventus i Real imaju odlične odnose, na kraju krajeva Ronaldo je završio u Torinu, bez obzira na sve što se dešavalo, Perez je spustio cenu, ali je odbio Italijane za Marsela.

Videćemo šta će biti narednog leta, ali istina je da Real želi Paola Dibalu. Naime, „La Hoja“ je lakša misija od Nejmara i pogotovo Mbapea, i ako bi Juventus nekoga žrtvovao kako bi doveo željena pojačanja u junu, moguće je da to bude Argentinac.

Priča se, da kada igraju Mandžukić i Ronaldo, Dibala ne daje golove, niti može da se snađe, ali on je ipak budućnost kluba.

Osim u slučaju da, Perez dopusti da se Isko i Marselo presele u Torino. Naravno, Juventus bi doplatio, u tom slučaju bi bio prodat Aleks Sandro, ova kombinacija dobija na uverljivosti, ako se zna da Paratići ima drugačije ideje od svog bivšeg šefa Marote, da je on odradio posao sa Mendešom oko Ronalda i Kansela, da bliže sarađuje sa Alegrijem i spreman je da mu ispuni želju i dovede Iska.

Da li to znači da će Dibala biti sigurno žrtvovan?

Svakako da ne, postoje i druge kombinacije, tek, veruje se da Argentinac više nije nedodirljiv kao prošlih sezona i da bi dobra ponuda Pereza, odnosno pristanak na trampu mogao da dovede do jednog od najvećih transfera leta.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!