BOMBA: Murinjo u Bajernu, prva zelja SRBIN!

Samo što je dobio otkaz u Junajtedu, Portugalac bi odmah mogao da sedne na „vrelu“ klupu drugog evropskog giganta

Portugalac Žoze Murinjo bi mogao da se brzo vrati na klupu nakon otkaza u Mančester junajtedu. Španski Don Balon prenosi da bi Murinjo uskoro mogao preuzme Bajern iz Minhena umesto Hrvata Nika Kovača, koji ne beleži očekivane rezultate na klupi velikana sa Alijanc Arene.

Čelnici Bajerna planiraju veliku renonstrukciju, a poznato je da će klub na kraju sezone napustiti veterani Arjen Roben i Frank Riberi. Nije isključen ni odlazak Tomasa Milera, koji je daleko od nekadašnje forme, ali Havija Martineza, Džeroma Boategna i Matsa Humelsa.

Spekulisalo se i da je dogovoren transfer Lukaza Ernandeza za rekordnih 85 miliona evra iz Atletiko Madrida, ali su „Jorgandžije“ to demantovale.

Čelnici kluba iz Bavarske ne žele da naprave grešku u izboru trenera i navodno odgovornost za formiranje novog tima spemni su da povere Murinju. Na spisku Bajernovih želja je i Luka Jović, kao i još nekoliko supertalentovanih mladih fudbalera, koji bi Bajernu mogli da vrate dominaciju.

Murinjo je na leto 2016. stigao u Mančester Junajted i za dve i po godine osvojio je Ligu Evrope i Liga kup Engleske. Iako je ove sezone beležio očajne rezultate, i dalje je jedan od najtraženijih trenera sveta posle otkaza na Old Trafordu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!