DA LI JE OVO ODGOVOR: On DEFINITIVNO NAPUŠTA Marakanu!?

U konkurenciji i Partizan.

Crvena zvezda je ovog januara rešila da se pojača fudbalerima iz Superlige.

Doskorašnji kapiten Napretka Miloš Vulić pojačao je redove šampiona države, a njegovim stopama mogao bi da krene i jedan fudbaler iz Prve lige Srbije o čemu možete da pročitate OVDE.

Prema saznanjima Hotsporta, „Crveno-beli“ su zainteresovani i za čuvara mreže Radnika iz Surdulice Nikolu Vasiljevića.

U pitanju je mladi reprezentativac Srbije koji je pružio jako dobre partije u nedavno završenoj polusezoni, a tome u prilog ide i interesovanje Partizana, prema rečima predsednika kluba Stanislav Tončev.

„Zvezda jeste zvala i zainteresovana je za Nikolu, ali ništa nije završeno. Šta više, u međuvremenu se javio i Partizan, jer i oni žele našeg reprezentativca u svojim redovima“, kazao je on.

„Sigurno će biti ponuda. On je otvoren za svaki vid saradnje, kako bi ostvario napredak u karijeri. Čak je možda za njega bolje da ide da brani u Partizanu, umesto da u Zvezdi sedi na klupi. Sve je otvoreno i, verujte, Radnik nigde neće žuriti. Nikola ima sjajnu godinu iza sebe, nije tek tako dospeo na spisak selektora. Imamo ponude za njega, i tek će ih biti, još uvek je aktuelna ponuda jednog kluba iz Danske čije ime ipak ne bih otkrivao“, istakao je Tončev.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!