DELIJE ODUŠEVLJENE: Slovenac STIŽE u Zvezdu!

Pominjao se slovenački košarkaš kao potencijalno pojačanje srpskog šampiona, evo šta on kaže na tu temu.

Crvena zvezda je letos sastavila roster, koji je do danas ostao nepromenjen, ali nije da nije bilo spekulacija o mogućim promenama u redovima srpskog šampiona.

Tako se u vezu sa prelaskom u „crveno-bele“ redove dovodio i iskusni slovenački košarkaš Zoran Dragić.

Ovaj 29-godišnji košarkaš, mlađi brat zvezde Majami Hita Gorana Dragića, van stroja je zbog povrede kolena još od februara, a njegov povratak na teren je sve bliži.

On se povredio dok je nastupao za Efes, trenutno je bez kluba.

„Moja želja je da krenem u potragu za novim timom početkom januara. Imam još pola meseca da treniram i dovedem se u formu“, počeo je Dragić.

Nakon toga, postavljeno mu je i pitanje o mogućem prelasku u redove Zvezde.

„Neko je izmislio te vesti. Ljudi misle da je istina, ali nije. U oktobru nisam bio spreman da igram. I sada ne postoji ništa jer ne razgovaram ni sa jednim klubom“, izjavio je Slovenac.

Dakle, Dragić nije imao nikakve kontakte sa upravom srpskog šampiona, a za kraj je dodao i gde bi voleo da nastavi karijeru.

„Voleo bih da nastupam za tim u kojem ću puno igrati i kojem mogu da pomognem“, zaključio je Dragić.

Crvena zvezda igra odlično pod palicom Milana Tomića ove sezone, sinoć su obezbedili prolazak u Top 16 fazu Evrokupa, dok su u ABA ligi još uvek neporaženi, nakon 10 kola imaju maksimalan učinak u drže prvo mesto na tabeli regionalnog šampionata.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!