DELIJE U DELIRIJUMU: Potpisao do 2023!

Pao još jedan dogovor u Ljutice Bogdana

Crvena zvezda polako ali sigurno privodi kraju takmičarski deo 2018. godine. Prema najnovijim informacijama Vladan Milojević i njegovi učenici večeras od 18.00 protiv Čukaričkog na Banovom brdu stavljaju tačku na prvi deo sezone, a palicu su već počeli da preuzimaju ljudi iz uprave. Za njih „sezona“ tek kreće, pošto nas čeka zimski prelazni rok, ali i dosta aktivnosti oko pregovora i dogovora sa fudbalerima iz aktuelnog igračkog kadra oko produženja ugovora.

Veliku stvar Zvezda je završila kada je produžila saradnju sa Milanom Pavkovim pre nekoliko dana. Sada je, kako piše Kurir, red došao na desnog beka i zamenika kapitena Filipa Stojkovića. List navodi da su uslovi dogovoreni i da će 25-godišnji defanzivac staviti paraf koliko sutra (ponedeljak) na cifru veću od one koju je dobio kada je dolazio na Marakanu leta 2017.

Filip Stojković obavezaće se na vernost crveno-beloj boji do 2023. godine. Podsetimo, njemu je ugovor isticao kroz šest meseci i mogao je bez obeštećenja da napusti klub.

Pored Pavkova i Stojkovića Crvena zvezda planira da ove zime produži saradnju sa još nekoliko nosilaca igre, pre svih sa golmanom Milanom Borjanom, kapitenom Vujadinom Savićem i Nenadom Krstičićem.

Podsećanja radi, srpski prvak za zimu je već obezbedio dva pojačanja. Konkurenciju na štoperskoj poziciji pojačaće nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Milunović, a iz Trnave bi trebalo da stigne letos otkupljeni Erik Jirka. Pre nekoliko dana pojačan je omladinski pogodn i to vezistom iz Kenije Ričardom Odadom (18). Taj momak potpisao je na četiri godine…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!