DOBRE VESTI: Zvezda ipak ima ŠANSE!?

Nakon utakmice sa Voždovcem trener Vladan Milojević podneo je „raport“ vezan za zdravstveni bilten.

Nedelju dana ostalo je do poslednje utakmice koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Utakmica sa Pari Sen Žermenom biće odlučujuća, crveno-beli uz pobedu i poraz Liverpula od Napolija mogu do drugog uzastopnog proleća u Evropi, a za ostvarenje željenog cilja neophodno je da nosioci igre ostanu zdravi.

Kadrovska situacija u prethodnom periodu nije bila najbolja, ali se već tokom jučerašnje utakmice sa Voždovcem (2:0) videlo da stvari idu na bolje. Dušan Jovančić, Milan Pavkov i Ričmond Boaći su dobili minute, a Vladan Milojević tvrdi da internacionalac iz Gane još uvek nije potpuno spreman.

Nije potpuno spreman, daleko je od toga, ušao je da dobije minute. Nije trenirao još od gostovanja Liverpulu, radilo se o ozbiljnoj povredi. Imaćemo strpljenja sa Boaćijem i siguran sam da će brzo ući u takmičarsku formu„, rekao je Milojević.

Vujadin Savić, Filip Stojković i Branko Jovičić ostali su van protokola. Povređeni igrači danas će imati nove kontrolne preglede posle kojih će se znati kakvi su izgledi da budu spremni za duel sa Pari Sen Žermenom.

Oporavak Filipa Stojkovića ide u dobrom pravcu i verujem da će dobiti zeleno svetlo da počne da trenira u punom ritmu, isto očekujem i za Branka Jovičića, a nadam se dobrom snimku i za Vujadina Savića„, završio je Milojević.

Već sada možemo da kažemo da će pomenuta trojica propustiti duel sa Spartakom u Subotici koji je zakazan za sredu, a do subotnjeg duela sa Napretkom znaće se sa kojim snagama Vladan Milojević ulazi u finiš jesenjeg dela sezone.

Utakmica šestog kola Grupe C UEFA Lige šampiona između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena igra se 11. decembra od 21 čas.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!