DOLAZE HULIGANI: Da li će se PONOVITI neredi u Beogradu!?

Prestižni francuski ‘Parizijen’ već je počeo da se bavi utakmicom između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena u utorak u Beogradu.

Naravno, glavna tema su navijači. Potvđeno je MUP-u da će oko 500 navijača ‘svetaca’ stići u Beograd. Mere obezbeđenja biće podignute na najviši nivo, ali Francuzi strahuju da ne dođe do nereda. Naime, ‘Parizijen’ piše da u Beograd stiže 500 navijača PSŽ-a, uglavnom huligana.

Prestižni list navodi da bi ‘Delije’ mogle da se revanširaju Francuzima zbog nereda posle utakmice na ‘Parku Prinčeva’, a da je atmosfera dodatno zagrejana pisanjem ‘L’Ekipa. ‘Parizjen’ podseća da je 2009. godine u Beogradu nastrdao navijač Tuluza Bris Taton, ali i da su od tada dva puta francuski klubovi gostovali u Beogradu i da se nije ništa dogodilo. Ruku na srce, daleko manji broj ljudi od 50 do 100.

‘Parizijen’ piše da će navijači PSŽ-a u Beograd doći sa tri aviona na dan utakmice, ali da će oni pravo sa aerodroma ‘Nikola Tesla’ biti sprovedeni na stadion ‘Rajko Mitić’. To znači da im neće biti dozvoljeno šetanje po gradu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!