EKSKLUZIVNO: Crveno Beli OSTAJU bez POLA tima!

Osmorica odlaze iz Voždovca, pregovara se sa desetoricom

Posle Srbije, Belgije i Grčke, iskusiće Luka Milunović (26) kako izgleda igrati fudbal i u četvrtoj različitoj državi. Ne samo da menja zemlju, već i kontinent, pošto je Voždovac objavio da se krilni vezista seli u Maleziju.

Bivši prvotimac Crvene zvezde je letos stigao među Zmajeve iz solunskog Arisa, odigrao je 11 utakmica (bez gola i asistencije) i pronašao novi angažman.
„Milunović je blizu odlaska u Maleziju“, predočio je u izjavi za klupski sajt Goran Grkinić, sportski direktor Voždovca, govoreći o planovima u susret prelaznom roku.

Milinović neće biti jedini koji napušta krov tržnog centra „Stadion“.
„Odrešene ruke prilikom izbora nove sredine imaće Zlatković, Zoćević i Milutinović, jer stručni štab ne računa na njih. Blagojević i Veličković će otići na pozajmicu, Todoru Petroviću je istekao ugovor i klub mu neće ponuditi novi, a saradnju su uveliko raskinuli Ješić i Ostojić“.

Grkinić najavljuje konkretne korake na planu jačanja tima.
„Želimo da pojačamo igrački kadar sa četiri do pet ozbiljnih igrača, koji će moći da naprave razliku. Hoćemo da dovedemo i mlade igrače, ali ni godine nisu bitne, bitno je da fudbaleri koji dođu mogu da donesu prednost na terenu. Na spisku želja šefa stručnog štaba (Dragana Aničića, op. aut.) imamo desetak imena i u pregovorima smo. Želimo da do 15. januara rešimo pitanje igračkog kadra i dovedemo igrače na kojima šef insistira“, pojasnio je čelnik Voždovca.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!